Sommerkunst

Af Nikolaj Brie Petersen

Henover sommeren tilbyder vi fire enkeltstående kreative workshops. Du kan tilmelde dig én, flere eller alle workshops. Her får du mulighed for at slippe din indre kunstner fri, lade kreativiteten tage over og hvem ved hvilke spændende udtryk, der vil dukke op. Kunst er for alle - alle kan tegne, male, forme og skabe på deres helt egen måde. Intet er rigtigt eller forkert. Begge facilitatorer har erfaring med kunst og recovery og har i den grad oplevet, hvilken effekt det kan have at benytte kunsten som recovery redskab.

Vi sørger for rammerne i det stemningsfulde, smukke gamle bibliotek på PC Skt. Hans og du er med til at fylde dem ud på din helt egen måde.

Til inspiration for den kreative proces, vil der være dialog om kunst og recovery, digtoplæsning, historiefortælling og musik.

Der vil være maling, lærreder m.m. til rådighed. Hvis du har lyst til at bevæge dig over i det mere skulpturelle eller en installation skal du selv medbringe materialer. Det kan være ting du har fundet eller genstande du har lyst til at male og give nyt liv. Gå på jagt i dit kælderlokale eller din farmors gamle skur. Måske finder du lige dét du har brug for.

OBS! Medbring drikkevand til eget forbrug!

Datoer: (Vigtigt! Ved tilmelding, husk at skrive hvilke workshops du ønsker at deltage i)

Workshop 1 - 21/6

Workshop 2 - 28/6

Workshop 3 - 5/7

Workshop 4 - 12/7

Tid: 13-16 - der vil være mulighed for at arbejde selvstændigt til kl.18

Sted: Biblioteket i Kurhus på PC Skt. Hans, Kurhusvænget, 4000 Roskilde

Bemærk der er en deltagerbetaling på 25 kr, pr workshop.

Gruppefacilitatorer: Nikolaj Brie Petersen og Petrine Severin