Højdepunkter, vendepunkter og alt det derimellem

Har du en fortælling, der gerne vil ud i lyset? Synes du det er spændende at udtrykke dig med ord? Har du mod på at prøve dig selv af foran et mindre publikum?

Kurset henvender sig til dig, der har lyst til at arbejde kreativt med din personlige fortælling og kræver ingen forudgående erfaring med skriveprocesser eller historiefortælling.

Vores arbejde med den kreative personlige fortælling tager afsæt i det narrative perspektiv. Det er en måde hvorpå man forstår og skaber mening i tilværelsen. Narrativ betyder fortælling og disse fortællinger om os selv er med til at forme vores livstemaer og den måde vi oplever vores livsomstændigheder og livsbegivenheder på. Når vi deler de personlige fortællinger får vi en unik mulighed for at spejle os i hinandens erfaringer og oplevelser.

Forløbet indeholder praktiske øvelser på gulvet, skriveøvelser, fortælleøvelser og en introduktion til forskellige redskaber til at forme en fortælling kreativt. Du skal være indstillet på at bruge noget tid på din fortælling mellem kursusdagene. Vi slutter forløbet af med at fremføre vores fortællinger.

Kursusforløbet er 6 gange (13/11–18/12) kl 10.00 - 13.00

Gruppefacilitatorer: Kristina Nordahl og Petrine Severin