Livsfortælling

På dette kursus vil du få redskaber til at fremme de ressourcer, som ligger lige bag ved den sygdomsidentitet og det mangelsyn, som ofte kan virke altoverskyggende, når man ser sig selv i spejlet efter en indlæggelse eller et længere sygdomsforløb.

Vi kommer til at arbejde med fortællingen på mange niveauer, både igennem verbal fortælling, kropslighed og æstetik vil vi fylde rummet med betydningsfulde fortællinger om recovery, modstandskraft og udvikling. Vi tager på en opdagelsesrejse, hvor vi vil undersøge hvad positiv udvikling er gjort af.

Du vil få erfaringer med narrative samtaleteknikker og refleksionsøvelser som lægger vægt på de positive fortællinger. Det kan både være til gavn for de mennesker du evt. skal ud og møde, hvis du arbejder i psykiatrien, og til gavn for dig selv som menneske. Kurset kan ligeledes bidrage til at du bliver mere bevidst om, hvordan din fortælling kan være værdifuld fagligt, eksempelvis i arbejde som peer- støttemedarbejder i forhold til arbejdet med sårbare mennesker.

Kursus er 8 gange (22/8 - 10/10) kl 16.30 - 19.00

GruppefacilitatorerKristina Nordahl og Nicolaj Tscherning Møller

 

 

Ankitas fortælling